Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

2.5.18

Στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ έχει περιέλθει πλέον η αρμοδιότητα είσπραξης των εισφορών και λοιπών εσόδων

Στη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ έχει περιέλθει πλέον η αρμοδιότητα είσπραξης των εισφορών και λοιπών εσόδων


Στη διοίκηση του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ) έχει περιέλθει πλέον η αρμοδιότητα είσπραξης των εισφορών και λοιπών εσόδων του ΕΔΟΕΑΠ, σε εφαρμογή του Ν. 4498/2017.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι διαδικασίες ολοκληρώθηκαν μετά την υπογραφή σήμερα, της συμφωνίας-παράρτημα κανονισμού είσπραξης εσόδων μεταξύ του ΕΔΟΕΑΠ και των αλληλοβοηθητικών σωματείων «Επικουρικό Ταμείο Αρωγής Συντακτών Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας-Εύβοιας» (ΕΤΑΣ) και «Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών Πελοποννήσου- Ηπείρου-Νήσων» (ΤΕΑΣ).
«Η καθυστέρηση της συμφωνίας αυτής από τους εμπλεκόμενους φορείς, εμπόδιζε την ανάθεση της σχετικής αρμοδιότητας στον ΕΔΟΕΑΠ» διευκρινίζει το υπουργείο, υπενθυμίζοντας ότι από την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, έχουν εκδοθεί οι εγκύκλιες οδηγίες από τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) για την ασφάλιση των απασχολουμένων στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία (άρθρο 20 του Ν. 4498/2017).

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ