www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

29.5.17

Π. Θωμόπουλος: Επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας

Π. Θωμόπουλος: Επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας

«H μεταστροφή της οικονομίας προϋποθέτει την αλλαγή νοοτροπίας και πρακτικών, οι οποίες είναι βαθιά ριζωμένες στην αγορά. Είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουμε το παραγωγικό μοντέλο της χώρας και να προωθήσουμε τον τεχνολογικό, ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής Οικονομίας».

Αυτά ανέφερε ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, Παναγιώτης Θωμόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση για τη βράβευση των 10 επικρατέστερων προτάσεων, με τις οποίες ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Καινοτομίας & Τεχνολογίας» που διοργάνωσε για έβδομη συνεχή χρονιά, η Εθνική Τράπεζα, στο πλαίσιο του προγράμματος NBG Business Seeds, για τη στήριξη και ενίσχυση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.
«Για την Εθνική Τράπεζα, η στήριξη των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα, τόσο για τη δική μας ενδοεπιχειρησιακή οργάνωση, την προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών και την ανταγωνιστικότητά μας στον τραπεζικό κλάδο, όσο και για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της Ελληνικής Οικονομίας. Στηρίζουμε την καινοτόμο επιχειρηματικότητα μέσα από τον διαγωνισμό και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων NBG Business Seeds. Στόχος μας είναι να δώσουμε σ' αυτούς τους νέους επιχειρηματίες τη βοήθεια που χρειάζονται για να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο την επιχειρηματικότητά τους σε σωστή κατεύθυνση και με στέρεες βάσεις, ανέφερε ο κ. Θωμόπουλος.
Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού https://www.nbg.gr/el/nbgseeds/competition καθώς επίσης και στη σελίδα του Facebook www.facebook.com/ibanknbg, όλες οι λεπτομέρειες του όγδοου διαγωνισμού «Καινοτομίας & Τεχνολογίας».

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ