www.vouli.net

Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Deutsche Telekom: Στρατηγικής σημασίας η επένδυση στον ΟΤΕ - «Ανυπόστατη φήμη» τα περί πώλησης του * Τράπεζα Πειραιώς: Στηρίζει την ελληνική κτηνοτροφία- νέο Πρόγραμμα για μικροχρηματοδοτήσεις αγροτών μέχρι 25.000 ευρώ * Στα 20 δισ. ευρώ ανήλθε το 2022 το ναυτιλιακό συνάλλαγμα στη χώρα μας * Χρ. Δήμας: Πολύ σημαντικό να συνδέσουμε, ακόμα πιο αποτελεσματικά, τον τουρισμό με το οικοσύστημα καινοτομίας και τις νεοφυείς επιχειρήσεις * Alpha Bank: Προθεσμιακές καταθέσεις με επιτόκιο έως και 3% * ΕΚΤ: Εύρωστες οι ευρωπαϊκές τράπεζες * Ο Όμιλος Κοπελούζου παρουσίασε την ηλεκτρική διασύνδεση Αιγύπτου – Ελλάδας «GREGY» στην Ουάσιγκτον * Attica Bank: H Ellington ανακοίνωσε την αποχώρηση της * Lidl Ελλάς: Επένδυση 16,7 εκατ. ευρώ για νέο κατάστημα * Αύξηση 61,48% παρουσίασαν το 2022 οι αγορές από το Skroutz Marketplace, σε σχέση με το προηγούμενο έτος. * ΣΕΒ: Πλατφόρμα για θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης στη βιομηχανία * Την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ των premium mixers Fever-Tree για την Ελλάδα αναλαμβάνει από την 1η Μαρτίου 2023 η εταιρεία 'Αμβυξ. * Hellenic Cypriot Press Agency * Economy, Business * www.vouli.net από το 1980

23.2.17

Συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και τον επόμενο μήνα

Συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και τον επόμενο μήνα

Το ελληνικό ζήτημα μπορεί να επιλυθεί ακόμα και τον επόμενο μήνα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.
Η ανάκαμψη της Ελλάδας είναι εντός στόχου, δήλωσε ο Ντομπρόβσκις και μια «τελική ώθηση» από τους αξιωματούχους θα μπορούσε να εξασφαλίσει το μέλλον της ελληνικής οικονομίας ακόμη και πριν από την επόμενη συνεδρίαση του Eurogroup που έχει προγραμματιστεί για τις 22 Μαρτίου.
«Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε σε θέση να επιλύσουμε την τρέχουσα κατάσταση σε σύντομο διάστημα», δήλωσε. «Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα είναι μια τελική ώθηση από τους θεσμούς της ΕΕ, από το ΔΝΤ, από τις ίδιες τις ελληνικές αρχές ούτως ώστε να μπορεί να επιλυθεί έως το επόμενο Eurogroup».
Περαιτέρω καθυστέρηση θα είναι «ιδιαιτέρως αντιπαραγωγική» και δημιουργεί τον κίνδυνο η Ελλάδα να υποχωρήσει και πάλι σε «χρηματοοικονομική αστάθεια», δήλωσε.

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ