Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

14.11.16

Δεν υπήρχε πρόθεση ρήξης της σχέσης με το ΤΧΣ

Λ. Φραγκιαδάκης: Δεν υπήρχε πρόθεση ρήξης της σχέσης με το ΤΧΣ

«Η Εθνική Τράπεζα χρειάζεται ομαλότητα, όταν έχουμε τόσα θέματα ανοιχτά. Η φιλοδοξία του σχεδίου αναδιάρθρωσής μας, καθιστά επιτακτικό αυτή τη στιγμή το να έχουμε καλές και στενές σχέσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με τα οποία συνεργαζόμαστε και έχουμε επαφές, πρωτίστως με τους μετόχους μας και τους επόπτες μας» τόνισε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, μιλώντας σε συγκέντρωση ανωτέρων και ανωτάτων στελεχών της τράπεζας για διάφορα τρέχοντα θέματα.
Ο κ. Φραγκιαδάκης, σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, σημείωσε: «Ξέρω πως όλοι διαβάζετε και αγωνιάτε, το ίδιο και εμείς. Η πρόθεσή μας είναι μέσα από όλο αυτό, όμως να βγούμε ενωμένοι, ώστε τα πράγματα να πάνε προς το καλύτερο. Γι' αυτό, θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της εξομάλυνσης της σχέσης μας με το Ταμείο. Δεν υπήρχε πρόθεση ρήξης της σχέσης με το ΤΧΣ».

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ