Μετά τις επιτυχίες που έχει σημειώσει το Πρακτορείο μας, από το 1980, και από το 2000 στο internet, συνεχίζουμε σταθερά, με νέα ρεκόρ δημοσιεύσεων και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ μας στα ΜΜΕ στην Ελλάδα και στον κόσμο.

2.10.15

Δήλωση Μέλους της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Χάρη Πολυκάρπου

Δήλωση Μέλους της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Χάρη Πολυκάρπου
για την μείωση στους μισθούς

Από τα πρόσφατα στοιχεία που δημοσίευσε η Κυπριακή Στατιστική Υπηρεσία για τους μισθούς φαίνεται ότι ούτε οι αριθμοί ούτε οι πολίτες ευημερούν σήμερα στην Κύπρο.
Για δέκατο συνεχές τρίμηνο οι μισθοί των εργαζομένων σημειώνουν πτώση. Δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα κέρδη των επιχειρήσεων που διατηρούν και αυξάνουν το μερίδιο τους από την πίττα της Κυπριακής οικονομίας.
Επομένως η σημερινή οικονομική πολιτική που εφαρμόζει η Κυβέρνηση έχει ένα ξεκάθαρο στόχο: Να μεταφέρει το βάρος της κρίσης στους πολλούς και να αφήσει ανεπηρέαστα τα κέρδη, που καταλήγουν στις τσέπες των λίγων. Μέσα από τις πολιτικές που ακολούθησαν και θα συνεχίσουν να ακολουθούν, έχουν μειώσει τους μισθούς και τις συντάξεις, υποβάθμισαν τη δημόσια υγεία και συνεχίζουν να ξηλώνουν το κοινωνικό κράτος.
Όσο η φιλοσοφία των πολιτικών τους παραμένει η ίδια, η ιστορία επιτυχίας που θέλουν να παρουσιάζουν θα έχει τα ίδια αρνητικά αποτελέσματα για την κοινωνία.

02/10/2015

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ